VRA Tokenomics Update

 


We zijn blij u ons bijgewerkte $VRA tokenomics-artikel en een bijgewerkte whitepaper te kunnen presenteren. De uitgebreide tokenomics zullen ons een frisse blik geven voor en op het tweede kwartaal. Dit terwijl we werken aan een duidelijke visie voor enterprise-adoptie, dit doen we samen met B2B-partners om onze zakelijke focus op het verkrijgen van inkomsten te vernieuwen.

 

Voordat we aan de slag gaan, willen we onze tokenomics-positie duidelijk maken. Verasity ($VRA) tokenomics is naar onze mening niet fundamenteel veranderd. Wat is veranderd, is de manier waarop we deze informatie positioneren en duidelijk en transparant maken voor onze community.

 

Let op: met dit artikel worden alle eerdere artikelen over onze tokenomics overbodig gemaakt. Gebruik dit artikel in de toekomst als een enkele informatiebron voor tokenomics.

 


1) Token Informatie

·         Token naam: Verasity

·         Token ticker: $VRA

·         Smart contract adres: 0xF411903cbC70a74d22900a5DE66A2dda66507255

·         Smart contract audit

·         Etherscan entry

·         Maximale uitgifte: 110,356,466,695 $VRA

·         Totale uitgifte: 110,356,466,695 $VRA

·         Circulerende uitgifte: 10,356,466,695 $VRA

Het maximale en totale aanbod van $ VRA omvat PoV-markeringstokens die worden gebruikt in onze AdStack en niet bijdragen aan het circulerende aanbod (d.w.z. ze worden niet op de markt verhandeld). Het totale aanbod, dat wordt weergegeven op informatie sites van derden, omvat alle $VRA uitgegeven minus tokens die zijn verbrand, terwijl het maximale aanbod verwijst naar alle munten die ooit zullen ontstaan. Voor de eenvoud zijn de maximale voorraad en de totale voorraad gelijk gemaakt, en alle bestaande $VRA-tokens, inclusief markertokens die zijn gemint tot het moment van schrijven. We gaan hieronder dieper in op markertokens, andere activiteiten en ons geplande terugkoop- en brand mechanisme. Allereerst willen we het hebben over de grootste $VRA-wallet adressen en waarom ze deze grote hoeveelheden VRA bevatten.

 

2) Tokens die worden gehouden op beurzen en derde partijen.

 

Op elk moment kunnen er grote $VRA-wallets aanwezig zijn op gecentraliseerde beurzen. Tokens die op beurzen worden gehouden, worden op geen enkel moment beschikbaar gesteld voor handel op de open markt. In plaats daarvan worden ze door market makers gebruikt om aan- en verkoop liquiditeit te verschaffen. Dit is gebruikelijk in crypto markten en beurzen hebben tokens nodig om $VRA te verhandelen. Daarom is het een normaal onderdeel van het verstrekken van liquiditeit aan handelsparen. Exchange wallets verschijnen hierdoor als  grootste wallets van het houden van aantal tokens.

 

Net als de meeste projecten in de crypto-industrie, zet Verasity market makers in om stabiele en voorspelbare handelsacties aan te moedigen in overeenstemming met de bredere marktomstandigheden. Marketmaking-diensten, waarvan er vele door de beurzen zelf worden beheerd, ereisen dat tokens op exchange accounts worden aangehouden om de handel te vergemakkelijken. Aangezien ons dagelijkse handelsvolume nu hoog is, zijn we verplicht om een voldoende deel van onze tokens beschikbaar te stellen voor liquiditeit, die in exchange accounts worden bewaard.

 

In het specifieke geval van de 'Kucoin 6'-wallet houdt Verasity daar $VRA-tokens in bewaring. Het is gebruikelijk dat projecten veilige offline opslagoplossingen van institutionele kwaliteit gebruiken voor crypto-gelden. Aangezien oplossingen van derden zijn verzekerd tegen verlies, is dit de oplossing met het laagste risico voor de opslag van team tokens en tokens die worden gebruikt voor het leveren van staking rewards (vastzet beloningen). Zoals we bij veel andere projecten in de crypto-industrie hebben gezien, kunnen verliezen als gevolg van hacks en exploits niet altijd worden verhaald. Dit zou niet alleen ons vermogen om effectief zaken te doen belemmeren, maar het zou ook van invloed zijn op het uitzetten van staking rewards voor $VRA-houders in de VeraWallet.

 

Daarom wordt naast onze eigen storage wallets (VeraWallet) een door derden verzekerde bewaarregeling gebruikt om ons risico te diversifiëren en zowel onze gebruikers, wallet houders als Verasity te beschermen. We kunnen de $VRA die in de koude storage worden bewaard vrij gebruiken voor onze zakelijke doeleinden en doelstellingen (bijvoorbeeld het uitbetalen van staking beloningen zoals hieronder beschreven) en het blijft in het bezit van de Verasity-organisatie. Het is geen wallet  die is ontworpen om te handelen. We hopen dat dit context geeft waarom een aanzienlijk deel van $VRA op KuCoin lijkt te worden vastgehouden bij het onderzoeken van onze grootste wallet houder.

 

3) Teamtokens en Staking beloningen

 

Naast de hierboven genoemde tokens is een deel van $VRA-tokens, bijna 2,2 miljard in totaal, gereserveerd voor operationele en team doeleinden. Tokens die zijn gereserveerd voor operationele en team doeleinden worden bewaard in koude opslag in de bovengenoemde Kucoin 6-portemonnee. We gebruiken ze voornamelijk voor marketinguitgaven (bijv. het starten van co-marketinginitiatieven of handels competities met beurzen) en voor operationele doeleinden (bijv. advertentie deal voor Esports-toernooien enz.) indien en wanneer nodig.


Onze staking wallet is opgezet met een aanvankelijk $ VRA-saldo van 847.500.000 tokens. Dit aantal zal afnemen naarmate we stakingsbeloningen verdelen onder onze VeraWallet staking-deelnemers. Staking-beloningen zijn ook gefinancierd via marktaankopen met gebruikmaking van operationele fondsen van andere portefeuilles die eigendom zijn van Verasity. De inzet werd verlengd van 1 april 2022 met 18,25% tot 31 maart 2023.

·        Proof of View Foundation-tokens en het maken van een ‘warchest’ voor bedrijfsovernames

In totaal zullen 100 miljard Proof of View Foundation Tokens worden gemint, zoals eerder besproken op 23 augustus 2021, in dit Medium-artikel.

Proof of View Foundation-tokens, zoals we hierboven hebben gedeeld, zijn essentieel voor het functioneren van onze bedrijfsdoelen en ad tech stack-technologie. Voor PoV stellen we 90 miljard markertokens beschikbaar (nogmaals, hebben geen invloed op het circulerende aanbod) en 10 miljard foundation tokens die nodig zijn om aan onze zakelijke vereisten te voldoen, zoals we hieronder in detail bespreken. Zoals we in onze onlangs bijgewerkte whitepaper hebben gedeeld, worden PoV-markeringstokens (90 miljard) exclusief gemint en ter beschikking gesteld aan onze zakelijke partners, puur voor PoV-hulpprogramma's. Ze hebben geen invloed op het circulerende/verhandelbare aanbod van $VRA. Onze gecentraliseerde exchange partners zijn op de hoogte gebracht van ons plan om PoV-tokens uit te geven en zijn eveneens tevreden dat ze het circulerende aanbod van $VRA niet zullen beïnvloeden.

 

Proof of View Foundation-tokens worden gemint om te dienen als markertokens voor gegevens circulatie binnen de Adtech Stack van Verasity (VeraViews, mogelijk gemaakt door Proof of View) tijdens advertentiecampagnes, voor NFT's binnen het VeraVerse-ecosysteem, voor het beheer van digitale bronnen en voor aanverwante activiteiten ten behoeve van het behalen van de bedrijfsdoelstellingen van het bedrijf.

 

We hebben onlangs ook besloten om, zoals hierboven vermeld, 10 miljard tokens opzij te zetten in een 'oorlogskas' om mogelijke bedrijfsovernames te financieren om de acceptatie van de technologie van Verasity te bevorderen. Dit kan bijvoorbeeld een uitgeverij of een advertentie technologiebedrijf zijn. Dat kan ook het stimuleren van nieuw of bestaand management omvatten in verband met een dergelijke acquisitie. We zijn ook van plan een deel van deze 10 miljard tokens te gebruiken voor elk ander gebruik dat naar het oordeel van het management nuttig is voor de bevordering van de zakelijke belangen van Verasity. Dit kan het stimuleren van senior talent in het voordeel van het bedrijf zijn (d.w.z. senior talent naar Verasity brengen van een bedrijf dat we overnemen).

 

We hebben potentiële acquisitiedoelen geïdentificeerd waarvan we denken dat ze de belangen van het bedrijf en de community goed zullen dienen, maar die op dit moment te commercieel gevoelig zijn om te noemen. We willen dit kalenderjaar een of twee goede strategische acquisities doen, maar we gaan daar alleen mee verder als we er vertrouwen in hebben dat de koopsom in ons belang is. Wanneer Verasity acquisities doet, worden de tokens die worden gebruikt voor de aankoop van de overgenomen bedrijven (uit onze 10 miljard bedrijfsovernames) vergrendeld en verworven voor een vooraf bepaalde periode door het doel bedrijf en hebben ze daarom jarenlang geen invloed op het circulerende aanbod.

 

Uiteindelijk zullen de 10 miljard tokens die we hebben toegewezen voor acquisitiedoeleinden hun weg terug vinden in het circulerende aanbod als we acquisities doen, maar we zouden verwachten dat de waarde van elk overgenomen bedrijf waarde toevoegt aan onze eigen marktkapitalisatie, door de groei van Verasity Als geheel. Dit zou op dezelfde manier verlopen als het gevestigde fusie- en overnameproces in traditionele beursgenoteerde ondernemingen, waarbij een overname van een doelonderneming op de lange termijn een netto positief effect heeft op de marktpositie en marktkapitalisatie van de overnemende onderneming. We hopen dat dit onze community enige context geeft in onze sterke groeistrategie en het nastreven van kansen die ons in staat zullen stellen ons zakelijke aanbod uit te breiden.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om de Verasity-community eraan te herinneren dat Proof of View-markeringen, waarvan 90 miljard zijn uitgegeven, nooit beschikbaar zullen worden gesteld voor handel buiten de omloop binnen het Proof of View-systeem of gebruikt zullen worden voor onze zakelijke acquisitiedoeleinden. De zakelijke klanten van Verasity die markertokens gebruiken, hebben op hun beurt geen middelen om markertokens te manipuleren, te verhandelen of te verkopen, en ze hebben nooit controle over deze tokens buiten ons ecosysteem (d.w.z. ze kunnen ze niet buiten VeraViews verzenden).

 

We hebben ervoor gekozen om $VRA te gebruiken voor gebruik als Proof of View-markeringstokens omdat het een intrinsieke, door de markt gedefinieerde waarde zal hebben waarmee we het deel van $VRA kunnen bepalen dat nodig is voor de advertentiecampagne van een advertentie partner. Buiten het gebruik van de 10 miljard tokens die zijn gereserveerd voor bedrijfs acquisitiedoeleinden, worden deze tokens alleen gebruikt binnen het Proof of View-systeem voor het vastleggen van PoV-gegevens.

 

De rest van dit artikel gaat nu in op waarom we de resterende 90 miljard markertokens nodig hebben om onze adStack (advertentiestapel) te laten functioneren, en hoe dit gebruik onze oplossing voor zakelijke partners laat verlopen.

 

 

5) Voldoen aan de behoeften van de Enterprise Partner

 

Onze samenwerking met Brightcove heeft de deur geopend naar een groot aantal zakelijke kansen, waardoor de VeraViews-advertentie technology stack beschikbaar is voor implementatie door toonaangevende uitgevers en adverteerders over de hele wereld.

 

Hoewel VeraViews nu via VeraPlayer op Brightcove marketplace staat en binnenkort native beschikbaar zal zijn via de algemeen aanvaarde Brightcove Player, is het belangrijk om te onthouden dat het de ~5,000 klanten van Brightcove zijn - niet alleen Brightcove zelf - die onze oplossing zullen adopteren en inkomsten zullen genereren voor ons.

Elke klant die tot 2022 en daarna aan boord komt, hetzij via Brightcove of andere wegen, heeft echter een aanzienlijk aantal $ VRA-tokens nodig als markertokens om de PoV-technologie van VeraView correct te gebruiken. Dit maakte het noodzakelijk om 90 miljard tokens uit te geven om in onze oplossing te voorzien, maar zoals we hebben vermeld, hebben deze tokens geen invloed op onze verhandelbare voorraad. In plaats daarvan kunnen we deze tokens beschouwen als essentieel voor de groei van Verasity als een project en noodzakelijk om onze businesscase waar te maken.

 


Wat is de rol van het PoV-markeringstoken binnen de ad tech-stack van VeraView?


 

Zoals in dit artikel wordt beschreven, moeten merken, bureaus of uitgevers die VeraViews gebruiken of gebruikmaken van de VeraViews-advertentietechnologiestack via Brightcove, VRA-tokens storten bij VeraWallet en een escrow-pool creëren.

 

Deze VRA-escrowpool wordt gebruikt om advertentiecampagnes te financieren. Winsten die met dit mechanisme worden gegenereerd, bijvoorbeeld het inkomensaandeel van Verasity uit verdiende advertenties, worden door Verasity gebruikt voor operationele kosten. Als gevolg hiervan is een ruim aanbod aan VRA nodig om de VeraViews ad tech stack en een duurzaam verdienmodel voor Verasity als bedrijf te laten functioneren.


 

Token Terugkoop en brand mechanisme en toekomstig programma.


 

We hebben ook een token-terugkoop-en brand mechanisme geïmplementeerd, waarbij we een deel van onze winst van VeraViews, zoals hierboven beschreven, gebruiken om de circulerende voorraad van $VRA met regelmatige tussenpozen geleidelijk te verbranden. Tokens die moeten worden verbrand, worden genomen uit de 10.356.466.695 $ VRA circulerende voorraad, waardoor de hoeveelheid $ VRA die beschikbaar is om te verhandelen wordt verminderd. Daarom is het aanbod van $VRA naar onze mening deflatoir.

 

In de nabije toekomst zullen nog meer use-cases voor $VRA worden uitgerold, inclusief maar niet beperkt tot het gebruik ervan binnen de VeraVerse NFT-marktplaats. Hier zijn we van plan $VRA te gebruiken voor het minten en uitgeven van NFT's, voor markt aankopen en voor het betalen van netwerkkosten.

 

Ten slotte hebben we plannen in H2 2022 om de uitrol van een betalingsnetwerk voor $VRA te verkennen. Dit wordt gekoppeld aan de VeraWallet en de aanstaande VeraCard. Dit netwerk zal gebruik maken van onze Watch & Earn-functionaliteit en onze goedkope speciaal gebouwde sidechain , VeraChain. Dit alles om een ​​platform aan te bieden voor betalingen en een hele reeks betalingsopties.

 

Zoals u kunt lezen, zijn we voortdurend op zoek naar het nut en de waarde van het $VRA-token, niet alleen door onze focus op de acceptatie van VeraViews, maar ook door een heel ecosysteem van ondersteunende infrastructuur en onze andere product verticalen ernaast uit te bouwen.

 

 

 

Comments

Popular posts from this blog

VRA Tokenomiks Güncellemesi